۰۳ دی ۱۴۰۱ ۱۱:۵۲
کد خبر: ۳۰۴۵۱۳

عطنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد تشکیل یک کارگروه مشترک با همکاری وزارت اقتصاد و دانشگاه علامه طباطبایی حول ایده صندوق حمایت از مطالعات سیاست‌گذاری را مطرح کرد.

سید احسان خاندوزی در ابتدای سخنان خود در مراسم گرامیداشت روز پژوهش که به همت دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، از اساتید این دانشگاه که در برگزاری مدرسه تابستانه سیاست‌گذاری اقتصاد به وزارت امور اقتصادی و دارایی کمک کردند، تقدیر کرد و اظهار داشت: برگزاری این دوره تابستانی تجربه خوبی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بود.

وی گفت: نیمی از اعضاء آن جمع مدرسه تابستانه در موضوعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود هنوز مشغول همکاری با وزارت امور اقتصادی و دارایی هستند و بنا داریم بخشی از همان دوستان مدرسه تابستانه را جذب وزارتخانه کنیم و مجوزهای لازم را نیز از سازمان امور اداری و استخدامی گرفته‌ایم تا بتوانیم در بدنه کارشناسی وزارت اقتصاد بیشتر از جوان‌های تحصیل‌کرده، خوش‌فکر و با انگیزه استفاده کنیم.

وزیر اقتصاد با تاکید بر رونق بازار دانش‌پژوهی و به طور خاص مسئله سیاست‌پژوهی در کشور ادامه داد: دست سیاست‌گذاران همیشه برای استمداد از غنای موجود در دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها، باید به سمت اهل علم و دانش دراز باشد.

خاندوزی بهبود کیفیت تصمیمات و سیاست‌ها در مراکز مختلف تصمیم‌گیری را از نتایج همکاری بین دولت و دانشگاه برشمرد و افزود: استفاده از تجربه ایرانی و جهانی در علوم اجتماعی و سایر علوم از این رهگذر امکان‌پذیر است.

وی در پایان سخنان خود پیشنهاد تشکیل یک کارگروه مشترک با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و دانشگاه علامه طباطبایی حول ایده صندوق حمایت از مطالعات سیاست‌گذاری را مطرح کرد.

وزیر اقتصاد بیان کرد: این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه به وسع خود آمادگی دارد با همکاری بانک‌ها و شرکت‌های دولتی بخشی از هزینه‌های مطالعاتی خود را در این صندوق متمرکز کنند و دانشگاه علامه طباطبایی نیز به عنوان دانشگاه پایه علوم‌انسانی و علوم اجتماعی کشور نقش محوری در این طرح را ایفا کنند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار