۱۵ آذر ۱۴۰۱ ۱۸:۴۰
کد خبر: ۳۰۴۴۶۸

عطنا - معاون پارلمانی رییس جمهور با تاکید بر اینکه هیئت تخلفات باید به تخلف دانشجو و استاد ورود کند، یادآورشد: نباید دانشگاه تعطیل شود.

سید محمد حسینی که به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبایی سخنرانی می‌کرد، با اشاره به توطئه دشمنان علیه کشورمان در ماه های اخیر ، اظهار کرد: با وجود همه این توطئه‌ها، دولت خود را به حاشیه سرگرم نمی کند. وزارت کشور و وزارت اطلاعات امنیت کشور را تامین می‌کنند و دولت هم برنامه‌های عمرانی خود را دنبال می‌کند، کارهای بزرگ در کشور از جمله آبرسانی به سنندج انجام شد.

وی تاکید کرد: ما می‌خواهیم مسائل کشور حل شود و مسائل به تاخیر نیفتد. در یکسال اخیر دیدید نظام رتبه بندی معلمان نهایی شد. با فروش نفت، صادرات محصولات و جلوگیری از فرار مالیاتی، درآمد کشور بیشتر می شود و دولت هم به اقشار مختلف توجه دارد.

معاون رییس جمهور با بیان اینکه اندیشکده‌ها و دستگاه های اطلاعاتی غرب برای ایجاد مشکلات در کشور خط فکری داده و عربستان پول آن را پرداخت می‌کند، اظهارکرد: در مقابل دانشگاه‌ها و اندیشکده‌های علوم انسانی ما باید فعال‌تر شده و مشکلات غرب را به جهانیان معرفی کنند. غرب پیشینه سیاهی در دنیا دارد، اما الان مدعی حقوق بشر هستند . ببینید در  افغانستان، یمن و فلسطین چه کرده‌اند.

وی در پاسخ به این انتقاد که چرا دولت هنوز بعد از ۴۳ سال از اول انقلاب به آبرسانی افتخار می‌کند و چرا این مشکلات زودتر حل نشده است؟ گفت: در این ده سال گذشته خشکسالی زیادی وجود داشته است و دولت با تمام توان کار می‌کند تا این مشکلات را حل کند. دولت باید مشکلات روز مردم را حل کند. از اول انقلاب برای حل مشکلات روستاها کار شد، اما الان همه استان‌ها درگیر مشکلات آبی هستند. اول انقلاب شرایط کشور مخصوصا در روستاها نامناسب بود و امکاناتی وجود نداشت که از همان دوره تلاش برای حل این مشکلات شروع شد. در همین سال ها هم کشور در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی، نانو و حوزه دفاعی و نظامی رشد علمی بزرگی داشته است ما این دستاوردها را اول انقلاب نداشتیم. با وجود تحریم ها، در زمینه پیشرفت علمی کشور تلاش زیادی شده است. البته منتقد هستیم به برخی مدیران لیبرال منش که در گذشته کار نکرده‌اند. به هر حال مردم در انتخابات به برخی افراد رای می دهند و رویکرد رهبری هم این نیست که به همه مسائل ورود کنند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره ورود نظامیان به دانشگاه چیست؟ تصریح کرد: اظهار تأسف می کنم که برخی دانشجویان فحش های رکیک دادند. این اتفاقات مایه شرمندگی بود. اعتراض و بحث و تجمع مشکلی ندارد، اما هیئت تخلفات باید به تخلف دانشجو و استاد ورود کند، زیرا نباید دانشگاه تعطیل شود.

وی با بیان اینکه در همین یکسال تجمعاتی از اقشار مختلف برگزار شده که کسی با آنها کاری نداشته است، ولی کسی که سلاح دست می گیرد اهل گفت و گو نیست، تاکید کرد: ما اشکالات را می پذیریم و اساسا برای حرکت به سمت عدالت آمده ایم، اما در برخی موارد حرف های بی اساس می زنند. در دانشگاه تربیت مدرس گفتند در کنار نیروی انتظامی، حشد الشعبی حضور دارد که من گفتم برویم تهران را بگردیم که آیا این حرف درست است یا خیر.

معاون پارلمانی رییس جمهور در پاسخ به انتقاد از معرفی بذرپاش برای وزارت راه و شهرسازی با عنوان جوان‌گرایی بیان کرد: به جوان‌گرایی افراطی اعتقادی ندارم. باید میدان برای جوانان فراهم شود، ولی در دولت قبل به جوانان بها داده نشد، اما الان رویکرد دولت استفاده از جوانان و افراد پرتجربه در کنار هم است. فردی که شما اشاره کردید، آسانسوری بالا نیامده است. او در دولت نهم رییس سازمان جوانان بود. مدرک دکترای مدیریت دارد. او هم در دولت بوده و هم در مجلس حضور داشته است. در ستاد اجرایی فرمان امام و صداسیما خدمت کرده و خود مجلس او را به عنوان رییس دیوان محاسبات انتخاب کرد و عملکردش به گونه ای بود که برای اولین بار رهبری عملکرد دیوان محاسبات را تحسین کردند. در این زمینه هیچ افراطی نشده است. مجلس هم نظارت خود را با ابزارهای قانونی خود دارد و اینطور نیست که نظارت نباشد. البته به جای تنش ، قوا دنبال هم افزایی هستند.

وی با اشاره به رویکرد دولت به استفاده از مدیران کارآمد و پاکدست، اظهار کرد: رییسی پرچم مبارزه با مفسدین را در قوه قضاییه برداشت و برادر رییس جمهور و معاون اول بازداشت شدند، الان هم در دولت از افراد ساده زیست و پاکدست استفاده می شود.البته اگر تخلف مدیری محرز شود، آن مدیر برکنار می شود.

حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت از مشکلات مردم اطلاع دارد، گفت: مشکلات و کمبودها در همه جای دنیا وجود دارد و فکر نکنیم بقیه دنیا گرفتاری ندارند. در خود نیویورک فقر و فساد و گرفتاری وجود دارد. ما هم از مشکلات بی‌خبر نیستم. حداقل به۱۵۰ شهرستان در ۱۵ ماه اخیر رفته‌ام. با نمایندگان و دانشگاهیان در ارتباط هستم و اینطور نیست که از کمبودها بی خبر باشیم. رییس جمهور به روستاها هم می‌رود.

حسینی درباره وعده شفافیت مجلس یازدهم بیان کرد: شفافیت وعده نمایندگان مجلس است و باید پاسخ دهند. من در دولت هستم. رییس مجلس اخیرا گفته است که طرح شفافیت را خودم جزو اولین نفرهایی هستم که امضاء کردم. این طرح تصویب شده است و الان در رفت و آمد بین مجلس و شورای نگهبان است. شفافیت بسیار خوب است و ما طرفدار آن هستیم.

وی درباره امکان برگزاری تجمعات مسالمت آمیز خاطر نشان کرد: اعتراضات مسالمت آمیز میسر است. همه می توانند حرف خود را بزنند. خود نمایندگان از تریبون مجلس از کمبودها صحبت می‌کنند و اعتراضات بیان می‌شود. قرار شد مکان هایی در شهرها برای بیان اعتراض مسالمت آمیز تعیین شود.

حسینی درباره دستاورد سفرهای استانی دولت بیان کرد: مصوبات سفرهای استانی در حال پیگیری توسط معاون اجرایی است.برخی این طرح ها در حال افتتاح است اما برخی طرح ها سه ساله است. شایدپنج درصد مصوبات هنوز اجرایی نشده است. وعده های دولت یا کوتاه مدت یا میان مدت یا چهار ساله. در مورد وعده ساخت مسکن، ما گفته ایم در پایان چهار سال وعده دولت محقق می شود.

معاون رییس جمهور درباره حل مشکل افراد بدون شناسنامه اظهار کرد: دولت معتقد است که باید سازمان توانمندی برای تعیین تکلیف افراد بدون شناسنامه ایرانی و اتباع خارجی وجود داشته باشد. در کمیسیون شوراها این طرح در دست بررسی است. دولت هم نظرات خود را داده است‌. از سویی در دیوان سالاری کشور باید اصلاح انجام گیرد تا مشکلات حل شود.

وی درباره رویکرد سیاست خارجی دولت، اظهار کرد: عده‌ای در گذشته معتقد بودند که فقط خودشان زبان دنیا را می فهمند و برجام را هم امضاء کردند اما آمریکا تحریم‌ها را بیشتر کرد و از برجام خارج شد. اروپایی هم هم کاری نکردند و چیزی از برجام عاید ما نشد. با این حال دولت سیزدهم مذاکرات را ادامه داد، ولی تاکید کرد که قرارداد جدید باید ضمانت اجرایی داشته باشد و اجرای آن هم گام به گام باشد که این موضاع برای طرف مقابل سخت بود. الان هم ما آماده مذاکره هستیم و آنها پیام می دهند هرچند اعلام کرده‌اند که در حال حمایت از به اصطلاح معترضان در ایران هستند. به هر حال مذاکرات هنوز تمام نشده است.

حسینی با بیان اینکه رویکرد سیاست خارجی دولت، نگاه متوازن به دنیا و سیاست همسایگی است، گفت: ما با کشورهایی مثل چین، هند و روسیه کار می‌کنیم، حالا اروپا تمایل به همکاری ندارد و ما هم دنبال التماس به آنها نیستیم. با روسیه قرارداد4 میلیارد دلاری بسته‌ایم و آنها آمادگی قرارداد تا 40 میلیارد دلار را دارند. صادرات ما به کشورهای آفریقایی 100درصد افزایش داشته است. آمریکای لاتین مشتاق افزایش رابطه با ایران است. دنیا وسیع‌تر از آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه است. در زمینه جنگ اوکراین نیز ما از همان ابتدا گفته‌ایم که مخالف جنگ و موافق گفت وگو هستیم، ولی کارهای اقتصادی را به خاطر این جنگ تعطیل نمی کنیم خیلی از کشورها هم الان با اوکراین کار می‌کنند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه درباره سیاست دولت در زمینه آزادسازی قیمت‌ها، بیان کرد: در ارز 4200 تومانی رانت شکل گرفته بود و همه موافق اصلاح این  سیاست بودند. دولت هم در این مسیر حرکت کرد که البته باید نظارت بیشتری وجود داشته باشد و مراقبت شود تا قیمت‌ها افزایش نیابد.

حسینی همچنین درباره ایجاد اشتغال در مناطق محروم، تصریح کرد: امکان به کار گرفتن همه دانش‌آموختگان در ادارات وجود ندارد، بنابراین باید به فکر کارآفرینی بود و دولت هم از آن حمایت کند. کارهای خوبی در مسیر اجرای قانون حمایت از تولید دانش‌بنیان انجام شده است. در حال حاضر توجه بیشتری به مناطق محروم شده و سرمایه‌گذاری برای ایجاد کارخانه و مناطق آزاد در این مناطق در حال انجام است. شما دانشجویان هم کارهای انجام شده را ببنید که گزارش آن ارائه شده است. نباید فقط به اخبار منفی یا جعلی توجه کرد. خبرهای کارهای انجام شده را هم ببینید.

با اشاره به اینکه در کشور بن بست وجود ندارد، افزود: اگر کار کنیم، مسیر باز می شود. همانطور که در عرصه نظامی دستاوردهای قابل توجه داریم، می توانیم مشکلات اقتصاد را هم حل کنیم. عزم این دولت هم بر حل مشکلات است. کشور از اول انقلاب تاکنون رو به پیشرفت بوده، هرچند مشکلاتی هم وجود دارد. به هر حال نسل قبل تلاش کرده و کار را به جایی رسانده و حالا نوبت شما دانشجویان است که کار را ادامه دهید. نقد هم بکنید و ایراد هم بگیرید اما راهکار ارائه دهید و مایوس نشوید.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار