۱۴ آذر ۱۴۰۱ ۰۶:۲۱
کد خبر: ۳۰۴۴۵۴

عطنا - مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در مورد وقوع مسمومیت غذایی در روز‌های گذشته در برخی دانشگاه ها، چنین رویدادی را در دانشگاه علامه طباطبایی تکذیب کرد و گفت: «اولاً اصل این خبر در رابطه با نام بردن از دانشگاه علامه طباطبایی را در کنار سه دانشگاه دیگر تکذیب می‌کنیم. مسمومیت غذایی در سه دانشگاه صنعتی اراک، صنعتی اصفهان و خوارزمی کرج صحت داشته و اتفاق افتاده است، اما در دانشگاه علامه طباطبایی خیر. این اقدام برخی از خبرگزاری‌ها و کانال‌ها در فضای مجازی را کار رسانه‌ای غیرحرفه‌ای تلقی می‌کنیم. بی‌مهابا نام بردن از دانشگاه‌ها نگرانی در دل دانشجویان و خانواده‌های دانشجویان ایجاد می‌کند.»

وی در گفتگو با آنا می‌افزاید: «هیچ‌گونه گزارشی مبنی بر مسمومیت غذایی در روز‌های گذشته که مورد تأیید اداره تغذیه یا مرکز بهداشت دانشگاه علامه باشد اتفاق نیفتاده است. علائمی نیز که به‌صورت فردی ممکن است بروز کرده باشد، به‌طورمعمول از بین ۴ هزار دانشجو اتفاقی معمول شاید چندنفری دچار سو هاضمه شده باشند، هرچند که گزارشی در این خصوص هم برای ما ارسال نشده است. منصوب کردن این امر به مسمومیت کلی امری غیرواقع است.»

واحدی با اشاره به اینکه روزی در دانشگاه علامه طباطبایی این خبر منعکس می‌شود که اساساً روز جمعه است، عنوان می‌کند: «دانشگاه در این روز به‌هیچ‌وجه پخت و توزیع غذا حتی برای دانشجویان خوابگاهی نداشته و ندارد. در دانشگاهی مانند دانشگاه صنعتی اصفهان بالغ‌بر ۶۰۰ دانشجو مسموم شده‌اند، با هر منشائی چه مسمومیت غذایی یا ویروسی باید کثرت در تعداد داشته باشد. این امر تاکنون در دانشگاه علامه طباطبایی اتفاق نیفتاده است.»

وی با بیان اینکه سیستم تغذیه دانشگاه علامه یکی از دستگاه‌های با نظارت و پایش بسیار جدی است، خاطرنشان می‌کند: «در تمام رستوران‌های دانشگاه ناظرینی وجود دارند که متخصص این حوزه هستند و مراقبت‌های جدی انجام می‌شود و در تهیه مواد اولیه با بالاترین درجه کیفی و ایمنی و مراقبت انجام می‌شود. در توزیع و پخش غذای نیز موارد رعایت بهداشت به‌طور کامل انجام می‌شود. اطمینان صددرصدی می‌دهیم که هیچ‌گونه مشاهده‌ای از مسمومیت دانشجویان در دانشگاه علامه طباطبایی وجود ندارد.»

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار