۱۸ مهر ۱۴۰۱ ۰۷:۲۶
کد خبر: ۳۰۴۲۶۱

عطنا - عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه در هفته‌های اخیر تقریبا تمام کلاس های دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شده است، گفت: اندک کلاس هایی که در دانشگاه علامه تشکیل نشده است از طریق دانشکده ها رصد شده و گزارشی که دریافت داشتیم این بود که نسبت کلاس های تشکیل شده در ایامی از هفته گذشته نسبت به همین هفته در سال های ۹۷ و ۹۸ ، بیش از ۴۷درصد رشد داشته است.

دانشگاه با غیبت غیرمجاز دانشجوها مسامحه نمی‌کند

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: بنده از تمام اساتیدی که با درک شرایط خاص کشور و دانشگاه کلاس های خود را در هفته‌های گذشته به طور منظم برگزار کرده و بدخواهان را برای تعطیلی کلاس ها ناکام گذاشتند صمیمانه تشکر می کنم. در حال حاضر هم دانشجویان و هم استادان ما برگزاری منظم کلاس ها را از ما مطالبه می کنند و دانشگاه نیز با تاکید بر رعایت مقررات آموزشی، نسبت به اندک دانشجویانی که نظم آموزشی نداشته و غیبتی بیش از سقف مجازداشته باشند مسامحه نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه صف واحدی از استادان و دانشجویان است که دغدغه علم و پیشرفت کشور را دارند، عنوان کرد: حضور استادان و دانشجویانی در دانشگاه که توان نقد علمی برنامه ها و تصمیمات در حوزه های مختلف فعالیت و توان تحلیل دقیق شرایط را داشته باشند یک موهبت برای دانشگاه و برای نظام حکمرانی کشور است. این التهابات نباید باعث شود که ما ظرفیت های علمی و انسانی بزرگی را که در دانشگاه داریم کم سنجی کرده یا خدای ناکرده نسبت به آنها قضاوت نامناسب داشته باشیم.

معتمدی گفت: اینکه دشمنان قصد دارند فضای دانشگاه‌ها را ملتهب کرده و بین حاکمیت و دانشگاه یا بین مردم متدین و دانشگاه فاصله بیندازند زمین بازی خطرناکی است که هرکس در آن بازی کند خواسته یا ناخواسته در جهت برنامه های دشمنان حرکت کرده است.

وی ادامه داد: دانشگاه سرمایه بزرگ انسانی نظام جمهوری اسلامی است که ارزش گذاری برای آن متصور نیست و حفظ این سرمایه بزرگ هم بر دوش دانشگاهیان و هم بر دوش سایر ارکان و مسوولان کشور است.
معتمدی اظهار داشت: بدیهی است که در دانشگاه بین نظر استادان و دانشجویان در مورد موضوعات مختلف تفاوت نظر و دیدگاه وجود داشته باشد اما مهم این است که این اختلافاتی که در دیدگاه‌ها وجود دارد به اختلاف بین افراد نرسد و همه تلاش کنند یک واقعیت را آنگونه که هست فهم کنند و از اختلاف نظرات برای فهم درست ابعاد یک موضوع استفاده کنند.

به گفته وی، محققان معتقدند انسان‌ها وقتی با یک موضوع موافق هستند راحت تر آن را می پذیرند و وقتی با موضوعی مخالفند آن را در حوزه طرد خود قرار می دهند و نمی خواهند آن را بپذیرند. انسان‌های عالم از این گرایش های طبیعی خود آگاه هستند و در مقابل افکار متفاوت ابتدا نه آن افکار را می پذیرند و نه آن ها را رد می کنند بلکه قادرند آنها را بررسی کنند و در صورت دریافت ادله های کافی نسبت به پذیرش یا عدم پذیرش آن تصمیم می گیرند و حتی اگر امروز بر اساس ادله ای آن را نپذیرفتند اینگونه نیست که تا همیشه بر همین نظر خود باقی بمانند چه بسا اگر با ادله های مناسب دیگری مواجه شدند نظر خود را تغییر دهند. این مطلب را به طور مکرر از بزرگان اندیشه و صاحبنظران شنیده یا مطالعه کرده ایم که ابتدا نظری داشته اند و بعدها در نظر خود تجدید نظر کرده اند.

معتمدی اظهار داشت: قرآن ما را به تقوی دعوت می کند و تقوی امکان پذیرش درست از نادرست را فراهم می کند. خداوند می فرماند "ومن یتق الله یجعل له فرقانا" یعنی هرکس تقوای الهی پیشه کند خداوند برای او قدرت تشخیص قرار می دهد. کسی که تقوی پیدا می کند از هوی و هوس خودش آگاهی پیدا می کند و لذا نظر و جهت گیری او تابع این نیست که بگوید من دلم اینگونه می خواهد یا من اینطور می‌فهمم و کاری با دیگران ندارم یا اگر نظرم را تغییر دهم دیگران در مورد من چه قضاوتی خواهند داشت. او تابع حق است حتی اگر به ضررش باشد. این منطق قرآن است و ان شاءالله ما بتوانیم منطق قرانی داشته و از این امتحان الهی سربلند بیرون بیاییم.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار