۱۹ شهريور ۱۴۰۱ ۱۳:۰۶
کد خبر: ۳۰۴۱۷۶

عطنا - عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌وگو با خبرنگار  فارس با بیان اینکه بخشی از وابستگی دانشگاه‌ها به بودجه دولتی براساس قوانین است، گفت: بخشی از دلایل عدم خودکفایی دانشگاه‌ها، قوانین دانشگاه‌هاست، مثلا در سال‌های گذشته دانشگاه‌ها حق سپرده گذاری در بانک‌ها را نداشتند.البته از امسال این قانون لغو شده و دانشگاه‌ها می‌توانند در بانک‌ها سپرده‌گذاری کنند، تاکید این بود که دانشگاه‌ها بنگاه داری نکند و به این سمت نروند.

* سهم دانشگاه از پروژه‌های پژوهشی اساتید ۱۰ تا ۱۵ درصد است

وی افزود: تولید علم اصلی ترین کار دانشگاه است اما باید توجه داشت که سهم دانشگاه از پروژه‌های صنعتی که اساتید می‌گیرند و قراردادهایی که با صنعت، سازمان ها و نهادها می‌بندند ۱۰ تا ۱۵ درصد است و این مبلغ درصدی نیست که بتواند به اعتبار دانشگاه‌ها کمک جدی کند. در کشورهای دیگر بخش خصوصی قوی‌تر عمل می‌کند.

معتمدی تاکید کرد که کنش‌های دانشگاه صرفا این نیست که پژوهش انجام دهند، افزایش مهارت  تخصصی احاد جمعیت و تولید نیروی کارشناس جامعه از وظایف اصلی دانشگاه‌هاست. دانشگاه هدف دارد و اینطور نیست که فقط به درآمد براساس هزینه و فایده توجه کند و نقش‌های حاکمیتی ویژه هم دارد که در سطوح فرهنگی و دانشی تعریف می‌شوند و به همین دلیل هم از کمک‌های دولتی بهره‌مند می‌شوند. 

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار