۰۸ شهريور ۱۴۰۱ ۱۰:۴۰

عطنا - سلسله کارگاه‌‌های اخلاق در پژوهش با عنوان «مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش» با همکاری کمیتۀ ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در تاریخ نوزدهم تا بیست و سوم شهریور 1401 برگزار می شود.

محورهای این کارگاه ها عبارتند از: استانداردهای اخلاق در پژوهش در پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، ملاحظات اخلاقی در ارزیابی یادگیری دانشجویان، اخلاق استادی در آکادمی علمی، آموزش روش‌ها و تکنیک‌های داوری مقالات، رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها از منظر اخلاقی، سوءاستفاده از مالکیت فکری یافته‌های پژوهشی دیگران، سیر تکوینی اخلاق در پژوهش و ملاک‌های آن که به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت حضور در کارگاه به آدرس https://meeting.atu.ac.ir/ch/akhlag مراجعه فرمایند.

مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1