۲۹ تير ۱۴۰۱ ۱۶:۰۹

عطنا - ثبت نام کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبایی آغاز شده و ثبت نام اولیه تا 10 مرداد ادامه دارد.

زمان این سفر از 17 تا 25 شهریور ماه خواهد بود و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به کانال تلگرامی arbaeen_atu مراجعه کرده و برای ثبت نام از این آدرس استفاده کنند.

بر اساس اطلاعیه این کانال شرایط پیش ثبت نام متقاضیان اربعین حسینی ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

1- پیش ثبت نام از متقاضیان زیارت اربعین حسینی از تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۱۰ ساعت ۹ صبح لغایت ۱۴۰۱/۰۴/۳۱ از طریق سامانه (سماح) انجام می شود.

2- در این مرحله صرفاً پیش ثبت نام انجام می شود و به منزله ثبت نام قطعی نیست.

3- پیش ثبت نام از متقاضیان هیچگونه تعهدی برای بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) مبنی بر اعزام نخواهد داشت و متعاقباً اطلاع رسانی برای ثبت نام قطعی انجام خواهد شد.

4- چنانچه هرگونه محدودیتی از سوی دولت عراق برای تشرف به زیارت اربعین در نظر گرفته شود، نحوه ثبت نام قطعی متقاضیان از بین افرادی که پیش ثبت نام کرده اند تعیین و اعلام خواهد شد.

5- افرادی که قصد تشرف به همراه کاروان دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) را دارند فعلا در مرحله‌ی پیش ثبت نام در سامانه سماح به صورت فردی(به عنوان سرگروه) ثبت نام کنند.

6- در قسمت «ثبت اطلاعات اعزام»:
مرز خروج: مهران، تاریخ اعزام: ۱۴۰۱/۶/۱۸و تاریخ بازگشت: ۱۴۰۱/۶/۲۵
و در قسمت «ثبت اطلاعات تردد»:
وسیله نقلیه عزیمت تا مرز: اتوبوس
انتخاب شود؛ توجه شود که تمامی این اطلاعات غیرقطعی بوده و هنگام ثبت‌نام قطعی اطلاع رسانی خواهد شد.

7- با توجه به اینکه نکات و موارد مهم از طریق شماره تلفن همراه ثبت شده در سامانه اطلاع رسانی خواهد شد، لذا در ثبت شماره تلفن همراه نهایت دقت را به عمل آورید.

8- تاریخ انقضاء گذرنامه حتماً به صورت میلادی وارد شود.

9- طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین حسینی تزریق حداقل دو دز واکسن کرونا از شرایط تشرف می‌باشد و در صورتی که از زمان تزریق آخرین دز، شش ماه گذشته باشد، متقاضیان محترم می بایست نسبت به تزریق دز یادآور اقدام‌ نمایند؛ که در زمان ثبت نام قطعی از وزارت بهداشت استعلام صورت می پذیرد؛ بدیهی است از ثبت نام قطعی متقاضیانی که شرایط واکسیناسیون اعلامی را نداشته باشند، جلوگیری می گردد. لذا از هم اکنون نسبت به تکمیل مراحل واکسیناسیون اقدام شود.

10- داشتن گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ اعزام الزامی است؛ در صورت لزوم نسبت به دریافت گذرنامه جدید اقدام گردد.

آغاز ثبت نام کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبایی

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،