۰۷ تير ۱۴۰۱ ۰۷:۱۵

عطنا- دهمین نشست از سلسله نشست‌های توصیه‌های سیاستی برای تحقق تحول در علوم انسانی با حضور صاحب‌نظران این حوزه روز چهارشنبه 8 تیر ماه در بستر فضای مجازی برگزار می شود.

دکتر علی اکبر تاج مزینانی، استاد جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «بازخوانی سیاست‌های علوم انسانی از دریچۀ مفهوم سازی و نظریه پردازی»، دکتر محمدرضا نیستانی، استادیار برنامه ربزی آموزشی دانشگاه اصفهان با عنوان «بازخوانی سیاست‌های علوم انسانی از دریچۀ مفهوم سازی و نظریه پردازی» و دکتر غلامرضا جمشیدی‌ها، استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران با عنوان «نظریۀ دولت و تمدن» در این نشست سخنرانی خواهند کرد.

این نشست با دبیری دکتر ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، رئیس پژوهشکدۀ تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی، روز چهارشنبه 8 تیر ماه از ساعت 18 الی 20 در نشانی تالار مجازی htpps://meeting.atu.ac.ir/ch/tahavol برگزار می شود.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام