۲۳ اسفند ۱۴۰۰ ۱۰:۰۵
کد خبر: ۳۰۳۶۵۳

عطنا - نشست "معرفی نسخه خطی خمسه جامی کتابخانه ملک و بررسی ارتباط ساختاری و محتوایی آن با شاخه های مختلف علوم انسانی" به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، با حضور آقای محسن حق گو (سرپرست معاونت فرهنگی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک) یکشنبه 22 اسفند۱۴۰۰، ساعت 11  به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر عصمت مؤمنی مدیر اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی بیان داشت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی درصدد تبیین مسیری است که به تولید یکی از قلمروهای هستی شناسی در علوم انسانی پرداخته  است و به شفاف سازی دانش کمک می کند. از کارهایی که در این مسیر انجام شده نشست پیشین واحد میراث فرهنگی و اجتماعی با عنوان "نشست جایگاه علوم انسانی در میراث فرهنگی و اجتماعی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور آقای رضا دبیری‌نژاد (رئیس اداره موزه ملک) یکشنبه اول اسفند ۱۴۰۰ بود که نمایش مفهوم ها و رابطه های میان انها با هدف گسترش دانش بر پایه تحلیل و فهم جامعه گفتمانی را ایجاد می کند.

آقای محسن حق گو، سرپرست معاونت فرهنگی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک، در ابتدای نشست به معرفی ظاهری به لحاظ صفحه آرایی، تذهیب، نگارگری ها، مقایشه این کتاب  با سایر کتاب های دوران خویش و زمان های گذشته و آینده پرداخت. وی در ادامه صحبت های خویش به ارتباط  و تحلیل این کتاب با علوم انسانی اشاره نمود و بیان داشت که رشته های علم اطلاعات و دانش شناسی، ادبیات، تاریخ ادبیات، جغرافیا، مطالعات حوزه مذاهب و عرفان مصداق های خوبی برای روشن کردن و تفهیم این اثر می تواند باشد.

در پایان نشست جایگاه علوم انسانی در میراث فرهنگی و اجتماعی به پرسش و پاسخ پرداخته شد.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار