۱۵ اسفند ۱۴۰۰ ۰۶:۳۰
کد خبر: ۳۰۳۶۰۰

عطنا- روز چهارشنبه 11 اسفندماه دکتر ابراهیم پاشا، استاد پیشکسوت دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی که در زمینۀ مسائل اجتماعی و جامعه‌شناختی، روش تحقیق و موارد دیگر تدریس می کرد، درگذشت.

در پی از دست دادن این استاد، محمدحسین پناهی، عضو هیئت علمی دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با عطنا با بیان اینکه دکتر پاشا، استادی بسیار منضبط و موظف به انجام وظایف خود بود، عنوان کرد: این استاد نسبتاً با دانشجویان خود جدی بود و در کار بسیار دقیق عمل می‌کرد. می‌توان از این استاد به‌عنوان یک عضو هیئت‌علمی فعال و وظیفه‌شناس نام برد.

وی با اشاره به اینکه دکتر پاشا شخصیت علمی بسیار محترم و قابل‌ تقدیری داشت که در کنار این استاد نکات آموزنده‌ای آموختم، گفت: این استاد یک ترجمه‌ای به روش تحقیق در مورد قیام کوفه و چند کار علمی دیگر در حوزه جامعه‌شناسی سازمان‌ها انجام داده و تنها فردی در دانشگاه علامه طباطبائی بود که این درس را تدریس می‌کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: از دست دادن این همکار و استاد پیشکسوت بسیار ناراحت‌کننده بود و از خدا برای وی طلب آمرزش کرده و به بازماندگان این مرحوم تسلیت عرض می‌کنم.

همچنین عذرا جاراللهی، دانشیار دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه احساس مسئولیت از ویژگی‌های بارز دکتر ابراهیم پاشا بود، عنوان کرد: این استاد از نظر علمی و اخلاقی در سطح بسیار بالایی قرار داشت و کار خود را با دقت انجام می‌داد.

وی با اشاره به اینکه خبر درگذشت این همکار بسیار ناراحت‌کننده بود و از بیان خوبی‌های این استاد زبان قاصر است، افزود: در جلساتی که دکتر ابراهیم پاشا حضور داشت همیشه سعی می‌کرد اظهارنظرهای مفیدی داشته باشد و زحمات زیادی برای دانشگاه کشیده است.

جاراللهی اظهار کرد: این استاد سختگیری‌های خاص خود را نسبت به دانشجویان داشت چون انسان بسیار دلسوزی بود، به دانشگاه علامه طباطبائی و خانواده این مرحوم تسلیت عرض می‌کنم.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار