۱۵ آبان ۱۴۰۰ ۱۲:۵۲

عطنا – به همت کمیته روابط بین الملل انجمن علوم سیاسی ایران و با همراهی خانه اندیشمندان علوم انسانی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و انجمن علمی دانشجویی مطالعات منطقه ای موسسه آموزش عالی بیمه اکو نشست معرفی و نقد کتاب «ارزشیابی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» با سخنرانی دکتر رضا عیسی نیا، دکتر روح الله اسلامی و دکتر رضا موسوی نیا چهارشنبه 19 آبان 1400 ساعت 20 برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر (ورود با گزینه میهمان) در این نشست شرکت نمایند.

نشست نقد کتاب «ارزشیابی سیاست خارجی ایران»

هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.