عطنا - به همت کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در مجموعه پیش‌نشست‌های یازدهمین همایش سلامت روان و رسانه، چهارمین برنامه‌ در قالب لایو اینستاگرامی با عنوان «چشم از من برندارید؛ جامعه‌ ایرانی و سلبریتی» برگزار می‌شود. این گفت‌و‌گوی زنده‌ اینستاگرامی با حضور دکتر ارسیا تقوا روان‌پزشک و دکتر فردین علیخواه، عضو گروه جامعه‌شناسی دانشگاه گیلان، پنج‌شنبه ۲۹ مهر ساعت ۲۱ از طریق اکانت اینستاگرام همایش سلامت روان و رسانه برگزار می‌شود.

در این نشست درباره‌ی اهمیت و ضرورت پرداختن به موضوع سلبریتی در جامعه‌ ایرانی با حضور کارشناسان برنامه از منظر جامعه‌شناختی و روان‌شناختی بحث و گفت‌و‌گو می‌شود.

این لایو اینستاگرامی را از طریق اکانت همایش به نشانی زیر دنبال کنید:

نشست جامعه‌ ایرانی و سلبریتی برگزار می شود

هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.