۰۱ شهريور ۱۴۰۰ ۱۵:۰۸

عطنا - پنجمین جلسه از سلسله نشست های «بررسی و ارزیابی سیاست خارجی دولت یازدهم و دوازدهم، با نگاهی به آینده» به همت کمیته روابط بین الملل انجمن علوم سیاسی ایران با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی و مرکز مطالعات اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی چهارشنبه 03 شهریور 1400 از ساعت 17 الی 19 در بستر فضای مجازی برگزار می شود.

سخنرانان نشست دکتر امیر محمد حاجی یوسفی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با موضوع بحث: «سیاست خارجی دولت روحانی: کنش پذیری، کنش گری و کنش مندی» و دکتر بهرام امیر احمدیان، عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی بیمه اکو، دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع بحث: «سیاست خارجی اقتصاد محور جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم» هستند.

علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر در این نشست شرکت نمایند.

حضور در این نشست علمی برای عموم علاقمندان آزاد و رایگان است.

سیاست خارجی دولت روحانی در بوته نقد و بررسی

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،