۰۴ مرداد ۱۴۰۰ ۱۳:۰۹

عطنا - نشست «خوزستان؛ سیاست‌گذاری توسعه ناموزون» توسط انجمن علوم سیاسی ایران شعبه خراسان با همکاری گروه مطالعات و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد روز چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ برگزار می شود.

سخنرانان این نشست دکتر حسین ثنایی‌نژاد، عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع «خشکسالی اقتصادی-اجتماعی در بحران خوزستان»، دکتر مهدی کلاهی عضو هیات علمی گروه مرتع و آبخیزداری دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع «محیط زیست خوزستان و انسان‌محوری سیاسی‌کاری»، دکتر اکبر حیدری، عضو هیات علمی گروه جغرافيا دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع «توسعه متوازن منطقه‌ای در خوزستان؛ پیشران‌ها و چشم‌اندازها»، دکتر علی چشمی، عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد با موضوع «خوزستان محصول تمرکزگرایی اقتصادی ناکارآمد» هستند.

علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر در این نشست مجازی شرکت کنند.

نشست «خوزستان؛ سیاست‌گذاری توسعه ناموزون»

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی، نشست علمی"سعدی در چین و چین در آثار سعدی، در دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.