۱۰ تير ۱۳۹۹ ۰۹:۲۳
پژویان
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک طی پیامی خطاب به خانوادۀ مرحوم جمشید پژویان درگذشت این استاد دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش عطنا، در پیام تسلیت دری نجف‌آبادی آمده است: «ارتحال اقتصاددان متعهد و خدوم، مرحوم دکتر جمشید پژویان را به بیت مکرم آن مرحوم، وابستگان و دوست‌داران آن فقید سعید تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان آن رحیل الی‌الله صبر، اجر و حسن عاقبت مسئلت می نمایم.»

گفتنی است، دکتر جمشید پژویان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی و رئیس سابق شورای رقابت ایران بود که به دلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

پژویان متولد سال 1324 شمسی بود و در ابتدای دولت دهم با تأسیس شورای رقابت، ریاست این شورا را برعهده داشت. وی همچنین سابقه دبیری اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران را در کارنامه داشت.