20
به گزارش عطنا، این نشست با هدف معرفی و پیشنهاد اشتراک پایگاه اطلاعاتی "Bloomsbury " از سوی نمایندگان شرکت مذکور در دفتر کتابخانه مرکزی برگزار شد.
ضمن این نشست نمایندگان انتشارات "بلومزبری" از استقبال بی نظیر کاربران دانشگاه علامه طباطبائی در طول مدت دسترسی آزمایشی به این مجموعه سخن گفتند و اظهار داشتند: آمار استفاده کنندگان در مقایسه با دانشگاه های دیگر بسیار قابل توجه بوده است.
این پایگاه که شامل تمامی رشته های علوم انسانی است را می توان به دو شکل موضوعی و یا به صورت کلی خریداری کرد و در صورتی که کل مجموعه خریداری شود، تخفیف بیشتری در مبلغ نهایی اعمال می شود.
در نهایت پس از چانه زنی رئیس کتابخانه مرکزی، این تخفیف از 15% به 25% افزایش یافت.
از مزایای خرید این پایگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد.
1. دسترسی به "platform"
2. دسترسی مادم العمر به منابع
تعداد کل منابع در این مجموعه حدودا 5000 عنوان است که در صورت انتشار کتابهای جدید در طول سال به این میزان افزوده خواهد شد.
در پایان توافق شد که شرکت مذکور قیمت نهایی خود را به دانشگاه پیشنهاد دهد و همزمان نسبت به تمدید دسترسی آزمایشی به مدت بک ماه دیگر اقدام کند.