۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ۲۳:۴۸
Untitled-1

نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی نشست هم‌اندیشی با موضوع «ایران و جهان در شرایط کرونا و پساکرونا: بررسی از زوایای مختلف علوم انسانی و اجتماعی» را در قالب سلسله نشست‌های هم‌اندیشی برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، «رهبر انقلاب اسلامی در بخشی از سخنان خود که به مناسبت نیمه شعبان صحبت می‌کردند به موضوع بیماری کرونا اشاره کردند و گفتند: این موضوع یک آزمون عمومی و عجیب برای دولت‌ها و ملت‌ها است».

در همین راستا نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی نشست هم‌اندیشی در قالب سلسله نشست‌هایی با موضوع «ایران و جهان در شرایط کرونا و پساکرونا» که اولین نشست آن به بررسی این موضوع از زوایای مختلف علوم انسانی و اجتماعی می‌‌پردازد را با حضور جمعی از استادان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند.

این نشست به صورت ویدئو کنفرانس و برخط «آنلاین» در سامانه «وبینار» روز دوشنبه 22 اردیبهشت‌ماه سال جاری سال 17 تا 19 و 30 دقیقه برگزار می‌شود و استادان دانشگاه علامه طباطبائی برای ثبت‌نام در این نشست هم‌اندیشی می‌توانند با شماره‌ 48393537، 09134838900 و 09133954308 تماس بگیرند.

گفتنی است، استادانی که نمی‌توانند در این نشست شرکت کنند؛ می‌توانند مطالب خود را به صورت متن در همین سامانه ارسال کنند.