۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ ۱۶:۳۶
Untitled-1

نشست مجازی هم‌اندیشی مسئولان دانشگاه، معاونان و مدیران گروه آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی به مناسبت هفته سرآمدی آموزش برگزار شد.

به گزارش عطنا، در ابتدای این نشست، شجاع احمدوند، معاون آموزشی دانشگاه از معاونان آموزشی دانشکده ها و مدیران گروه ها که در ایام آموزش مجازی همکاری های لازم را با این معاونت داشته‌اند، تقدیر و تشکر کرد.

احمدوند در ادامه به ارائه گزارش عملکرد معاونت آموزشی، میزان استقبال از کلاس های مجازی و عملکرد استادان و دانشجویان در این کلاس ها پرداخت.

در ادامه این مراسم، مدیران گروه و معاونان آموزشی دانشکده ها به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. همچنین نحوۀ برگزاری امتحان‌های پایان ترم دانشجویان در این نشست مورد بحث قرار گرفت.

سعید غیاثی ندوشن، مدیر تحصیلات تکمیلی و مرتضی طاهری، مدیر برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه هم به بیان عملکرد حوزه های خود پرداختند.

ارائه نتایج و میزان ارزشیابی اعضای هیئت علمی دانشکده‌های مختلف، طرح های پژوهشی ناتمام بازنگری برنامه های درسی و... از جمله موارد مورد بحث دیگر در این نشست آنلاین بود.