neshast-moavenan-farhangi-5

نشست معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاه های برتر کشور از صبح امروز چهارشنبه پنجم آبان ماه در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شده است و تا عصر امروز ادامه خواهد یافت.

به گزارش عطنا، در این نشست دکتر مجید سرسنگی از دانشگاه تهران، دکتر حسن ملکی از دانشگاه علامه و سایر معاونان فرهنگی دانشگاه برتر حضور دارند.

این نشست با هدف ارائه پیشنهادهایی برای بهبود آموزش عالی کشور و ارائه مباحث کلان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهی تشکیل می‌شود. معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌های برتر و بزرگ کشور به بحث و گفت‌وگو در خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی و ارائه نقطه نظرات خود خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است دانشگاه علامه پیش از این میزبان چند نشست کشوری مدیران دانشگاه‌های کشور بوده است که از آن میان می‌توان به نشست مدیران اداری و مالی دانشگاه ها در ۱۲ اسفند 94 اشاره کرد.

عکس: روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی