جلسه مدیران مالی سیزده دانشگاه برتر کشور امروز در دانشگاه علامه طباطبائی واقع در دفتر شورای دانشکده علوم ارتباطات برگزار شد.

به گزارش عطنا، این جلسه به منظور مشورت و همکاری دانشگاه‌های برتر کشور در روند بهبود شیوه‌ها و دستور عمل ها، همفکری در اصلاح شیوه ها و الگو های اجرایی در دانشگاه‌ها بود و زمینه ای برای تداوم این جلسات فراهم کرد.

اعضای این جلسه، متشکل از مدیران مالی دانشگاه های برتر کشور بودند. این اعضا عبارت بودند از خاکسار، مدیر مالی دانشگاه تربیت مدرس  و دبیر جلسه، اخوان از دانشگاه شهید بهشتی، آباقری از دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالحسینی از دانشگاه امیرکبیر، مصطفایی از دانشگاه صنعتی اصفهان، کاشانی پور از دانشگاه شیراز، غفرانی از دانشگاه علم و صنعت و رضاوند از دانشگاه تبریز.

آیین نامه مالی تصویب شده برای کلیه دانشگاه‌ها و ثبت و اجرای نهایی آن، حسابداری تعهدی،  مالیات ها ، اصلاح فرایندها و پرداخت های متفاوت پایان سال از موضوعات مورد بحث این جلسه بود.

گزارش تصویری این جلسه را در زیر ببینید.