۲۶ فروردين ۱۳۹۹ ۱۳:۰۹

فصلنامه مطالعات دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی ویژه نامه کرونا منتشر می‌کند.

به گزارش عطنا، نشریه مطالعات دانش شناسی از کلیه علاقه‌مندان به پژوهش دعوت به همکاری کرده است.

بر اساس گفتۀ فهیمه باب الحوائجی، سردبیر این فصلنامه در فراخوان دریافت مقالات آمده است: به اطلاع فرهیختگان، دانش آموختگان و علاقه‌مندان به پژوهش می‌رساند، مجله «مطالعات دانش شناسی» گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبائی، بنا بر رسالت و اهداف خود در نظر دارد ویژه‌نامه‌ای را با محوریت «ویروس کرونا» منتشر کند.

در ادامه این فراخوان ذکر شده است: با توجه به اهمیت و اولویت این موضوع از همه دانشگاهیان و پژوهشگران تقاضا می شود مقالات علمی – پژوهشی خود را در زمینه های موضوعی سواد اطلاعاتی و کرونا، سواد رسانه‌ای و بحران کرونا، مدیریت اطلاعات و مقابله با کرونا و دیگر موضوعات مشابه به سامانه این نشریه به آدرس http://jks.atu.ac.ir ارسال کنند. این نشریه، مقالات مرتبط را در آینده منتشر خواهد کرد.