Untitled-1

محمد حسین نعیمی، رایزن فرهنگی ایران در اسپانیا و خواكین رودریگز، متخصص زبان و ادبیات فارسی و ایران‌شناس اسپانیایی از مرکز خیام دانشگا علامه طباطبائی در دانشگاه نبریخا دیدن کردند.

به گزارش عطنا، در این مراسم ضمن بازدید از کلاس ها و امکانات این مرکز اظهار شد که این مرکز و دانشگاه امكانات مناسب و خوبی دارند و باید سعی كرد از آن به نحو احسن استفاده شود.

رایزن فرهنگی ایران در اسپانیا، همچنین برنامه دو روزه كنفرانس هزاره خیام را با مسئول این مركز خانم فاطمه بیات‌فر مرور كردند و تصریح کردند: علاقه مندان به زبان و فرهنگ ایرانی در اسپانیا كم نیستند، فقط باید شرایط لازم برای آشنایی بیشتر آنها فراهم شود.

گفتنی است، محور اصلی گفت و گوی نعیمی و بیات فر تاكید بر هماهنگی بیشتر و انجام كارهای مشترك و بنیادی برای ماه های آتی بوده است.