بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی در پی جان باختن جمعی از هموطنانمان در سانحه هوایی پیام تسلیتی را صادر کرد.

به گزارش عطنا، در این پیام آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

حادثه غم‌انگیز از دست رفتن تعدادی از هموطنان عزیز خصوصاً دانشگاهیان گران‌قدر که سرمایه‌های این کشور محسوب می‌شدند، در واقعه ناگوار هواپیمای اکراینی موجبات تألم و اثر همه ملت شریف ایران خصوصاً جامعه دانشگاهی را فراهم آورد. بسیج اساتید دانشگاه علامه طباطبائی این اتفاق ناگوار و غم‌انگیز را به کلیه خانواده‌های بازمانده و داغدار و مردم شریف ایران علی‌الخصوص جامعه دانشگاهیان ایران تسلیت گفته و از خداوند متعال برای ارواح درگذشتگان این حادثه طلب غفران و آرامش می‌نماید. امید است دستگاه‌های مسئول ضمن رسیدگی عاجل به موضوع مرهمی باشند بر آلام ایجادشده در قلب میلیون‌ها ایرانی.

در پایان کلیه ملت شریف ایران خصوصاً اساتید و دانشجویان گرامی را به صبر و تعمق در ریشه‌ها و زمینه‌های ایجاد این اتفاق ناگوار که همه متوجه آمریکای جنایتکار است دعوت می‌نماید.