salimi 010

بسمه تعالی

آخرین روزهای زمستان که در اشتیاق بهار شتابان می‌گذرند، مجالی است برای قدردانی از آنانی که روزهای سال گذشته خود را وقف توسعه و اعتلای ایران و ایرانی کرده‌اند. نوروز نشانه لطف و مهربانی خالقی است که تحول را در جوهر هستی نهاده است و با اتکال به او و با همت و تلاش همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی، در سال گذشته تحولات بنیادینی در دانشگاه رقم خورده است که به امید خداوند متعال این تحولات نوید بخش شکوفائی بهارگونه دانشگاه در سال 1394 در حوزه‌های مختلف خواهد بود.

در نوروز ساحت والا و مقام قدسی حضرت زهرا(س) را گرامی داشته و در سال نو برای شما دانشجویان، استادان و همکاران ارجمند مهربانی و سعادت آرزو می کنم.

دکتر حسین سلیمی

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی