نمایشگاه آب و آینه
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در راستای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و پوشش های حرفه ای دانشجویان به تمام دانشجویان دختر و پسر در تمام مقاطع تحصیلی و در کلیه دانشکده ها بن تخفیف 50 هزار تومانی جهت خرید اقلام پوشش حرفه‌ای با کیفیت مناسب و قیمت تولیدکننده اهدا می کند.

به گزارش عطنا، این نمایشگاه با موضوع پوشش‌های حرفه ای دانشجویان از شنبه 23 آذر ماه تا یکشنبه ۱ دی ماه در محل راهروی مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی برقرار است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برای رفاه و اهمیت به این امر به کلیه دانشجویان دانشگاه شامل بن تخفیف ۵۰ هزار تومانی اهدا می کند و همچنین به دانشجویان با شرایط ذیل در حوزه های نشریات دانشجویی، تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی، انجمن های علمی دانشجویی و رابطان فرهنگی خانه های دانشجویی بن تخفیف ۱۵۰ هزار تومانی (صرفاً ویژه دانشجویان دختر) به شرح ذیل داده می شود.

- نشریات دانشجویی (صاحب امتیاز، مدیرمسئول، سردبیر: ویژه خانم‌ها) که حداقل در یک سال گذشته یک شماره منتشر شده‌اند

- اعضای شوراهای مرکزی انجمن های علمی دانشجویی (ویژه خانم ها)

- اعضای شوراهای مرکزی کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی (ویژه خانم ها)

- اعضای شوراهای مرکزی تشکل های اسلامی دانشجویی (انجمن اسلامی مستقل، بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی آزاد اندیس، انجمن اسلامی) (ویژه خانم ها)

- رابطان فرهنگی خانه های دانشجویی (ویژه خانم ها)

هر نفر به ارزش ۱۵۰ هزار تومان (۱ عدد بن ویژه عموم دانشجویان + ۲ عدد بن هدیه ویژه معاونت فرهنگی) با ارائه کارت دانشجویی اهدا خواهد شد.

گفتنی است، محل دریافت این بن های تخفیف در محل برگزاری نمایشگاه واقع در راهروی همکف مسجد امام علی (ع) است.