۲۷ شهريور ۱۳۹۸ ۱۷:۲۷
Untitled-1

مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نخستین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع حضور پیدا کرد.

به گزارش عطنا، آیین گشایش اولین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع با حضور امیر سرلشکر حسنی‌سعدی، جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص)، امیر سرتیپ ولی‌وند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ج.ا.ا (دافوس) و جمعی از وابستگان نظامی کشورهای دوست و هم‌پیمان برگزار شد.

در این نمایشگاه بیش از 40 غرفه متشکل از مراکز انتشاراتی و پژوهشی داخلی و خارجی محصولات خود را در حوزه صلح و امنیت عرضه کرده اند.

مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی هم با 16 عنوان کتاب در زمینه حقوق بین‌الملل، سیاست بین‌الملل، ژئوپولتیک و جغرافیای سیاسی در این رویداد علمی و فرهنگی حضور پیدا کرده است.

گفتنی است، پس از بازدید امیر سرلشکر حسنی‌سعدی از غرفه دانشگاه علامه طباطبائی تمام محصولات این دانشگاه جهت بهره‌برداری در کتابخانه دافوس خریداری شد.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع تا تاریخ 31 شهریورماه در محل دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برپا خواهد بود و بازدید از این نمایشگاه برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.