۰۲ شهريور ۱۳۹۸ ۱۶:۰۸
پنجاه‌و‌یکمین گردهمایی مدیران تربیت‌بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی کشور به میزبانی دانشگاه علامه‌طباطبائی

گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، این گردهمایی با حضور مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، محمد حسین علیزاده، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و جمعی از مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در سالن همایش های دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.

گفتنی است، در این گردهمایی، از رئیس و معاونان دانشجویی دانشگاه های شیراز، الزهرا، بوعلی سینا، جمعی از پیشکسوتان ورزش دانشگاهی، دبیر برتر مناطق ده گانه ورزش دانشگاهی و رئیس و دبیر برتر انجمن های ورزشی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تقدیر شد.

گزارش تصویری این گردهمایی را در زیر می بینید.