۰۲ مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۱
photo_2019-07-24_08-56-31
نشست هم‌اندیشی مرکز مطالعات چین دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «ابتکار کمربند و راه قدرت‌های بزرگ» در محل دفتر این مرکز در موسسه آموزش عالی بیمه اکو برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست با حضور محمد جمشیدی و جهانگیر کرمی از استادان دانشگاه تهران، محمود شوری، عضو دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، غلامعلی چگنی‌زاده، استاد دانشگاه علامه طباطبائی، مجتبی تویسرکانی و پانته‌آ محبی زنگنه از پژوهشگران حوزه راه ابریشم و حامد عسگری، پژوهشگر جنوب آسیا برگزار شد.

حاضران در این نشست به تشریح دیدگاه‌های خود در ارتباط با فهم قدرت‌های بزرگ، روسیه، آمریکا، اتحادیه اروپا و هند نسبت به ابتکار کمربند و راه چین پرداختند.

گفتنی است این دومین نشست مرکز مطالعات چین در مورد ابتکار کمربند و راه بود و این مرکز در نظر دارد طی هفته‌های آتی دو نشست دیگر برای بررسی جوانب مختلف این ابتکار برگزار کند.