به گزارش عطنا به نقل از ایسنا، دکتر سیدعطاءالله سیادت در نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه با تبریک دهه فجر و با ابراز امیدواری از اینکه جامعه دانشگاهی پاسدار انقلاب اسلامی باشد، اظهار کرد: سالروز پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با پیروزی ملت در عرصه بینالمللی و فرجام برجام همراه شد و اجرای برجام شور و سرور در میان ملت ایجاد کرده است زیرا این تحریمها ظالمانه بود و باید برطرف میشد.
وی با اشاره به اینکه اکنون که در دهه چهارم انقلاب قرار داریم، ادامه داد: در طول این دوران فراز و نشیبهای بسیاری سپری شد؛ اکنون دانشگاهها و دانشگاهیان خواستار این هستند که به نسل سوم دانشگاهها و به عبارت دیگر دانشگاههای کارآفرین انتقال پیدا کنند و از آموزشمحور بودن به پژوهشمحور بودن تغییر مأموریت دهند؛ یکی از برنامههای دانشگاه رامین نیز حرکت به سمت تحقق دانشگاه کارآفرین است.
سیادت با تأکید بر اینکه دانشگاه محل بیاخلاقی نیست، گفت: وجود بیاخلاقی یکی از مشکلات اصلی جامعه است که در دهه گذشته بهشدت بروز پیدا کرد و آثار آن تاکنون بهجا مانده است؛ دانشگاه محل بداخلاقی نیست بلکه محل کسب علم و تربیت انسان است. به دنبال ایجاد دانشگاه بانشاط هستیم اما نشاط به معنای بداخلاقی نیست بلکه به معنای حل مشکلات مردم است.
وی با اشاره به برنامههای دانشگاه برای توسعه تحصیلات تکمیلی، اظهار کرد: اکنون سه رشته در مقطع دکتری و دو رشته در مقطع کارشناسیارشد و یک رشته مقطع کارشناسی در زمینه گیاهان دارویی به رشتههای موجود دانشگاه افزوده شده است. دانشگاه برای توسعه تحصیلات تکمیلی در حد توان تلاش کرده است.
سیادت به بهرهبرداری از ساختمان دانشکده کشاورزی این دانشگاه در سال جاری اشاره کرد و افزود: ساختمان دانشکده مهندسی زراعی نیز تکمیل شده و تنها تجهیز آن باقی مانده است. در یک دوره تمام پیمانکاران ما در دادگاه بودند اما اکنون با پیگیریهای قضایی پروژهها دوباره از سر گرفته شدند.
وی در خصوص فعالیتهای دانشگاه در حوزه تبادلات علمی و ارتباطات بینالمللی اظهار کرد: در گذشته در دانشگاه بخش روابط بینالمللی وجود نداشت که امسال مدیریت ارتباطات بینالمللی در دانشگاه ایجاد شده است و توانستیم ارتباطاتی برقرار کنیم؛ اخیرأ یک هیأت عراقی از دانشگاه بازدید کرد و تفاهمنامهای نیز منعقد شد که بر اساس آن دانشجویانی از کشور عراق پذیرفته و خدمات مشاورهای در زمینه کشاورزی به این کشور ارائه شود.
سیادت با بیان اینکه دانشگاه میتواند در حوزه آموزش و پژوهش برای برطرفکردن مشکلات کشاورزی در استان نقش فعالی ایفا کند و بهصورت نظارتی فعالیتهایی انجام دهد، اظهار داشت: میتوان گفت که ارتباط دانشگاه با صنعت خوشایند سیستمهای اجرایی نیست. در خصوص ارتباط با صنعت جلساتی داشتیم و همیشه در این خصوص بحثهایی مطرح میشود اما اینکه دانشگاه هدایتکننده و نظارهگر فعالیتهای اجرایی باشد، مورد استقبال دستگاهها و سازمانهای اجرایی نیست. در این خصوص باید کارهای بیشتری انجام داد.