۳۰ فروردين ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱

دیدگاه‌های منتقدان و موافقان مذاکرات هسته‌ای لوزان در نشستی با حضور عراقچی، تخت‌روانچی و اساتید دانشگاه در دانشگاه‌ علامه طباطبایی بررسی می‌شود.

خبرگزاری فارس: عراقچی و تخت‌روانچی مذاکرات لوزان را با حضور منتقدان در دانشگاه علامه بررسی می‌کنند

به گزارش عطنا به نقل از فارس، 31 فروردین با حضور برخی از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبایی، دیدگاه‌های منتقدان و موافقان مذاکرات هسته‌ای لوزان بررسی می‌شود.

این نشست علمی با همکاری انجمن علوم سیاسی ایران و دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود و سیدعباس عراقچی و مجید تخت‌روانچی و استادان علوم سیاسی دانشگاه‌‌های تهران در آن حضور دارند.

براساس این گزارش، اساتیدی همچون ابراهیم متقی، منوچهر محمدی، فواد ایزدی، محمد جمشیدی، سید محمدکاظم سجادپور، قاسم افتخاری، غلامعلی چگنی‌زاده و مجتبی مقصودی در این نشست حضور دارند.

این نشست از ساعت 9 صبح تا 13 روز دوشنبه 31 فروردین‌ماه در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود.