۱۱ خرداد ۱۳۹۸ ۱۶:۲۲
کد خبر: ۲۸۰۲۹۳
667812_383

یوسف بیارش، مدیر عامل استارت آپ امداد کشاورز و کارشناس ارشد مدیریت از دانشگاه علامه طباطبائی درباره کسب و کار امداد کشاورز، اظهار کرد: کسب و کار امداد کشاورز از سال ۱۳۹۴ در زمینه امکان سنجی نرم افزار امداد کشاورز با انجام پروژه‌های مختلف آغاز شد، پروژه‌های انجام شده با شکست روبرو شدند تا این که سرانجام در سال ۹۶ با تلاش فراوان موفق به راه اندازی سایت و نرم افزار اندروید امداد کشاورز شدیم. 


بیارش با بیان اینکه نرم افزار امداد کشاورز پر مخاطب‌ترین پلتفرم در حوزه کشاورزی در ایران است، تصریح کرد: ۲۰ هزار نفر کاربر کشاورز آنلاین از این نرم افزار استفاده می‌کنند. این نرم افزار با کمک کارشناسان متخصص، به کشاورزان سراسر کشور در حوزه‌های مختلف کشاورزی مشاوره رایگان می‌دهد. سعی کرده‌ایم کارشناسانی را انتخاب کنیم که علاوه بر اخذ مدرک کارشناسی کشاورزی، فعالیت حرفه‌ای نیز در این زمینه انجام داده باشند به طوری که با تجربه کاری بالا بتوانند به کشاورزان مشاوره دهند.


مدیر عامل استارت آپ امداد کشاورز با اشاره به اینکه بعد از راه اندازی این نرم افزار بسیاری از مشکلات کشاورزان حل شد، افزود: اعضای استارت‌آپ امداد کشاورز به دلیل اینکه اکثرا کشاورز زاده هستند با بسیاری از دغدغه‌های کشاورزان در این حوزه آشنایی دارند و در صدد رفع آن‌ها هستند.


وی ادامه داد: بسیاری از کشاورزان اطلاعات کاملی از این صنعت به سبک مدرن ندارند. با راه اندازی این نرم افزار قصد داریم اطلاعات کشاورزان را افزایش دهیم تا در وضعیت دانش و معیشت آن‌ها بهبود حاصل شود و به طبع آن اقتصاد کشور که یکی از مهم‌ترین مسائل آن کشاورزی است نیز رو به جلو حرکت خواهد کرد.


مدیر عامل استارت‌آپ امداد کشاورز با اشاره به اینکه علاوه بر مشاوره رایگان ویژگی‌های دیگری را نیز در اختیار کشاورزان قرار داده ایم، اظهار کرد: کشاورزان می‌توانند بدون واسطه در بازار عرضه و تقاضا قرار گیرند و محصولات خود را ارائه دهند؛ همچنین در این نرم افزار فضای تعاملی ایجاد شده تا به واسطه آن کشاورزان از تجربیات یکدیگر استفاده کنند. همچنین تفاهم نامه‌ای را با شرکت بازرگانی دولتی به امضاء رسانده‌ایم که طبق آن، در این نرم افزار قابلیت استعلام زنجیره گندم برای کشاورزان فراهم می‌شود، به طوری که کشاورز با استفاده از این نرم افزار می‌تواند از میزان گندم فروخته شده و قیمت تمام شده آن با خبرمی شود.


وی یادآور شد: کشاورزان می‌توانند با استفاده از این نرم افزار از عضویت خود در سامانه پهنه بندی با خبر شوند. ما قصد داریم در آینده، بازار نهاده‌های کشاورزی را نیز به این نرم افزار اضافه کنیم زیرا کشاورزان برای قیمت نهاده‌ها از جمله کود، نهال و بذر سردرگم هستند.


بیارش با بیان اینکه کار‌های فنی و کامپیوتری بازار نهاده‌های کشاورزی انجام شده و به زودی رونمایی خواهد شد، تاکید کرد: کشور هندوستان به عنوان کشور پیش رو در حوزه کشاورزی از این روش جهت افزایش اطلاعات کشاورزان خود بهره برده است. ما با راه اندازی این نرم افزار برای اولین بار در ایران توانستیم در جهت رفع مشکلات کشاورزان اقدام کنیم و در تلاشیم با تقویت این نرم افزار آن را به بازار جهانی ارائه دهیم.


مدیرعامل استارت‌آپ امداد کشاورز تصریح کرد: با توجه به اینکه کاربر مستقیم این نرم افزار قشر کشاورز جامعه است، مشکل عمده دسترسی محدود کشاورزان به اینترنت بوده و در حقیقت بسیاری از کشاورزان در مناطقی زندگی می‌کنند که دسترسی به اینترنت وجود ندارد، به همین دلیل نمی‌توانند از همه خدمات استفاده کنند.


بیارش با اشاره به دانش بنیان بودن این استارت آپ بیان کرد: کسب و کار ما نوپا بوده و نیازمند حمایت از سوی شرکت‌های دولتی جهت معرفی به سایر کشاورزان است. در این راستا برخی از شرکت‌ها کمک‌هایی را انجام داده اند که از جمله می‌توان به ایجاد قابلیت استعلام کشاورز‌ها بر روی نرم افزار اشاره کرد. از آنجایی که ما دانشجو هستیم و یک استارت آپ دانش بنیان را راه اندازی کرده ایم نیازمند کمک رسانی از سوی دولت هستیم.


وی در پایان خاطر نشان کرد: کمبود مالی برای ساخت این نرم افزار را نداشته‌ایم، اما اگر از کمک‌های مالی برخوردار شویم می‌توانیم گامی مهم در جهت تقویت این نرم افزار برداریم. همچنین، تا امروز هیچ کمکی از ارگان‌های دیگر دریافت نکرده ایم و با وجود پیگیری‌های بسیار نتیجه مطلوبی به دست نیاورده‌ایم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار