برگزاری کارگاه‌های تخصصی دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه طباطبائی

کارگاه‌های تخصصی سی‌و‌هفتمین دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور برخی از اعضای هیئت علمی در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، این کارگاه 24 آبان‌‌ماه در قالب دو کارگاه شامل معرفت‌شناسی اسلامی سطح «۳» و اخلاق علمی و حرفه‌ای سطح «۲» برگزار شد.

در این دو کارگاه استادان حوزه و دانشگاه شامل حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور، قرآن‌پژوه و مفسر قرآن کریم با موضوع «نظام سازواره در تفسیر المیزان»، شهریار زرشناس، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با موضوع «غرب‌شناسی انتقادی از دیدگاه علامه طباطبائی» و حجت‌الاسلام سیدحسن اسلامی، استاد دانشگاه ادیان و مذهب با موضوع «کنش و واکنش نقد در مشی علامه طباطبائی» به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

عکس: زهرا اسحاقیان‌راد- عطنا