۲۴ فروردين ۱۳۹۶ ۲۳:۱۲
مسئولان خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی با شرکت در دوره حشره‌شناسی و آشنایی با جوندگان با راه‌های کنترل آنها آشنا شدند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی دوره حشره‌شناسی و آشنایی با جوندگان و راه‌های کنترل آنها را ویژه مسئولان خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی برگزار کرد.

در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با حشره ساس و راه‌های پیشگیری از آلودکی خوابگاه‌ها و روش‌های کنترل و مبارزه با آن، حشره شپش و راه‌های پیشگیری و کنترل آن، جوندگان و راه‌های پیشگیری، بهسازی و روش‌های کنترل و مبارزه با آنها و سوسری‌ها و راه‌های پیشگیری، بهسازی و روش‌های کنترل و مبارزه با آنها آشنا شدند.

تدریس این دوره آموزشی را دو نفر از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت و درمان دانشگاه عهده‌دار بودند.