دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه همراه با بزرگداشت علامه طباطبائی

مراسم افتتاحیه سی‌و‌هفتمین دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه طباطبائی همراه با یادواره فیلسوف فرزانه مرحوم «سید محمدحسین طباطبائی» در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار عطنا، در مراسم افتتاحیه این دوره که 23 آبان‌ماه برگزار شد، آیت‌الله محمدباقر تحریری، استاد اخلاق و تولیت مدرسه مروی و حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و سیدمهدی طاهری، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه به سخنرانی پرداختند.

این دوره دو روزه در قالب دو کارگاه شامل معرفت‌شناسی اسلامی سطح «3» و اخلاق علمی و حرفه‌ای سطح «2» برگزار شد.

در این دو کارگاه استادان حوزه و دانشگاه شامل حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور با موضوع «نظام سازواره در تفسیر المیزان»، شهریار زرشناس با موضوع «غرب‌شناسی انتقادی از دیدگاه علامه طباطبائی» و حجت‌الاسلام سیدحسن اسلامی با موضوع «کنش و واکنش نقد در مشی علامه طباطبائی» به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

صوت سخنان آیت‌الله تحریری را در اینجا کنید.

عکس: علی صداقت و سامان خدایاری- عطنا