۰۹ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۰۸
کد خبر: ۲۶۳۴۶۸
eghtesad moghavemati ghavami hoseini (7)

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: آزمون کنکور باعث به‌وجود آمدن قارچ‌گونه موسسات آموزشی شد که به غیر از اهداف مالی، هدف دیگری دنبال نمی کنند و در صورت حذف این آزمون در واقع منابع مالی آنها در خطر می افتد، به همین دلیل حذف کنکور با وجود این گونه موسسات کمی دشوار و قابل تأمل است.


به گزارش عطنا، سید حسن قوامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: به‌رغم تبلیغاتی که برای این موسسات انجام می شود، هیچ فعالیت آموزشی دقیق و علمی در موسسات موفقیت در کنکور انجام نمی شود بلکه تمام آموزش‌ها سطحی و در حد تست‌زنی است.


وی با بیان اینکه هدف اصلی تشکیل موسسات آموزشی کنکور مالی و اقتصادی است،‌ گفت: موسسات کنکور بر اساس اهداف اقتصادی شکل گرفته‌ و با الگوگیری از یکدیگر توسعه یافته‌اند.


عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اصلی ترین درآمد این موسسات که از کنکور نشأت می گیرد، افزود: درآمد این موسسات از کنکور مانند وابستگی فرزند به مادر است و در صورت حذف شدن کنکور در واقع منابع مالی آنها در خطر می افتد، به همین دلیل حذف کنکور با وجود این گونه موسسات دشوار است.


وی ادامه داد: البته در صورت حذف کنکور از نظام آموزشی ایران، موسسات موفقیت در کنکور، بیکار نخواهند نشست و در عرصه های دیگری فعال می شوند.


استادیار گروه اقتصاد و بازرگانی دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: به‌رغم تبلیغاتی که برای این موسسات انجام می شود، هیچ فعالیت آموزشی دقیق و علمی خاصی در آنها صورت نمی گیرد، بلکه تمام آموزش ها سطحی و در حد تست زنی انجام می شود که نتیجه ای به غیر از سوق دادن دانشجو به سمت راحت طلبی ندارد و دانشجویان پس از ورود به دانشگاه با سراب مواجه شده و خواسته اصلی خود را نخواهند یافت.


قوامی با اشاره به این که اگر موسسه ای پس از حذف کنکور، موفق به هماهنگ شدن با شرایط نشود بی شک حذف خواهد شد، تصریح کرد: طبق پژوهش‌های اخیر دانشمندان، تحت نظر بودن دانش آموزان از ابتدای روند آموزشی صحیح و توصیه شده نیست و در این روش دانش آموزان برای تلاش کردن تشویق نمی شوند.


وی در پایان قانون و قانون‌گذاران را تصمیم گیرندگان اصلی پیرامون موضوع کنکور خواند و با اشاره به در اقلیت بودن این گونه مراکز، اعتراض آنها را فاقد اهمیت سیاسی دانست.


به گفته منابع خبری، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شهریورماه امسال با تاکید بر حذف کنکور سراسری گفت: طرح حذف کنکور تدوین شده و سال آینده مرحله نخست این طرح اجرا می شود

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار