shora-farhangi-allame (2)

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شورای ریاست این برگزار شد.

به گزارش عطنا، این نشست امروز بعدازظهر، اول آبان‌ماه که با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، محمدهادی عسکری، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی و زهرا پارساپور، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز حضور داشتند.

در ابتدای این نشست حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به ایراد سخنرانی پرداخت و سپس نعمت‌الله ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و علیرضا امیدبخش، مدیر امور فرهنگی به ارائه گزارش درمورد فعالیت‌های فرهنگی با محوریت سامانه الکترونیک معاونت فرهنگی و اجتماعی (نگارستان) پرداختند.

حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، هدی غفاری، مدیر برنامه‌ریزی و نظارت و ارزیابی معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، اکبر آخوندی، معاون مدیر امور فرهنگی، مرتضی نورمحمدی، مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی، حسین اسکندری، مدیرگروه روان‌شناسی بالینی و عمومی این دانشگاه، بهمن سعیدیان‌راد، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی، ایمان کرمی، رئیس بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، امیرحسین کربلایی، دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی، از جمله دیگر حاضران در این نشست بودند که به بیان نظرات خود پرداختند.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛