برپایی غرفه‌ معرفی کانون‌های فرهنگی دانشگاه ‌علامه طباطبائی در پردیس مرکزی

غرفه‌ کانون‌های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برای آشنایی دانشجویان نو ورودی به مدت یک هفته در حیاط پردیس مرکزی دانشگاه دایر شد.

به گزارش عطنا، غرفه‌ کانون‌ها از یکشنبه 22 مهرماه به مدت 4 روز در حیاط پردیس مرکزی دانشگاه دایر شد. این غرفه که با هدف آشنا کردن دانشجویان ورودی 97 و همچنین جذب آنان برای فعالیت در کانون‌ها برپا شده است، به مدت 4 روز به معرفی طرح‌ها و برنامه‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی دانشگاه و اهدای بسته‌های فرهنگی به دانشجویان پرداختند.

کانون‌های کتاب و کتاب‌خوانی، ایران‌شناسی و گردشگری، موسیقی، فیلم و عکس، خبر و رسانه، قرآن و عترت، تئاتر، هلال احمر، آسیب‌شناسی اجتماعی، طنز و کاریکاتور، مهدویت، همای مهر، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، شعر و ادب، خیریه و گویندگی و اجرا، کانون‌های فعال در این غرفه هستند.

با گزارشی از حال و هوای این غرفه همراه باشید؛

عکس: علی اکبریان میمند-عطنا