362

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، واحد کانون های فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی دانشگاه علامه با هدف پاسداشت دهه مبارک فجر، اجرای بیش از سی برنامه متنوع را برنامه ریزی و تدارک دیده است. آذین بندی و فضا سازی ساختمان های دانشگاه؛ برگزاری نمایشگاه های دستاورد های نظام جمهوری اسلامی،؛برگزاری بیش از 10 مسابقه با موضوع انقلاب اسلامی؛ برپایی نمایشگاه اینوگرافی های موضوعی در مورد انقلاب اسلامی؛ برگزاری محفل شعر انقلاب با حضور شاعران برجسته؛ بازدید های یک روزه از حرم مطهر امام، موزه عبرت، موزه نیاوران، کاخ گلستان، موزه دکترچمران و دکتر شریعتی؛ بازدید ازدکور پشت صحنه سریال معمای شاه؛ دیدار دانشجویان با مراجع تقلید در قم و نیز دیدار با خانواده شهدای دانشگاه؛ برپایی نشست بررسی و تحلیل سرودهای انقلابی؛ برگزاری تئاتر دانشجویی؛ مسابقه کتاب خوانی دانشجویان؛ رونمایی از فایل صوتی وصیت نامه شهدا . برپایی غرفه هایی در دانشکده ها توسط کانون ها از مهمترین برنامه های پیش بینی شده برای دهه فجر امسال است.
لازم به ذکر است مراسم اختتامیه جشنواره با حضور مسئولین دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 21 بهمن در سالن دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.