MOSABEGHAT-(12)به مناسبت دهه‌ فجر مسابقات ورزشی ویژه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه علامه در حال برگزاری است.

رامین بلوچی مدیر تربیت بدنی دانشگاه علامه‌طباطبائی در گفت‌‌وگو با عطنا، اظهار داشت: مسابقات ورزشی اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی از سوم بهمن‌ماه آغاز شده است.

وی با اشاره به استقبال خوب و چشم گیر کارمندان دانشگاه از این مسابقات گفت: استقبال خوبی از این مسابقات شده است برای مثال 20 تیم در رشته فوتسال آقایان، 10 تیم در رشته والیبال آقایان و 8 تیم در رشته والیبال بانوان شرکت کرده‌اند.

دبیر کمیته برگزاری مسابقات ورزشی دهه فجر با ذکر این نکته که در این دوره حمایت‌های مناسبی از تیم‌ها شده است، افزود: برای اولین بار در این مسابقات به تیم ها البسه‌ ورزشی داده شده است.

این مسابقات در سه رشته تیمی فوتسال، والیبال و فوتبال دستی دو نفره و چهار رشته‌ انفرادی تنیس، بدمینتون، شطرنج و تیراندازی در دو بخش آقایان و بانوان در سالن ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه در حال برگزاری است.