به گزارش
عطنا به نقل از
مهر، آییننامه فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت ابلاغ شد که بر اساس آن نحوه حضور اعضای هیئت علمی جدید و اساتید با سابقه مشخص شد.
در این آییننامه آمده است: «عضو هیئت علمی متقاضی استفاده از فرصت مطالعاتی نباید در دو سال گذشته رکود علمی داشته باشد».
دوره فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت برای اعضای هیئت علمی در دوره پیمانی دست کم ۶ ماه تماموقت یا ۱۲ ماه نیمهوقت و در دوره رسمی آزمایشی ۳ ماه تماموقت یا ۶ ماه نیمهوقت است.
براساس بندهای «د» ماده ۱۲ و ۱۴ آییننامه استخدامی برای تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی که از ابتدای سال ۹۸ دوره پیمانی یا رسمی آزمایشی را آغاز میکنند گذراندن فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت الزامی است.
اعضای هیئت علمی دارای مرتبه علمی دانشیار و استادی نیز با گذراندن دورههای تماموقت ۳ ماهه یا پارهوقت ۶ ماهه از مزایای تشویقی فرصتها بهرهمند میشوند.
موسسه میتواند آییننامه ترفیع خود را به گونهای اصلاح کند که امتیازات مربوطه برای استادان و دانشیاران اعزامشونده به فرصت مطالعاتی در نظر گرفته شود.
برای استفاده مجدد از فرصت مطالعاتی(جز فرصت مطالعاتی الزامی در دورههای پیمانی و رسمی آزمایشی) باید دست کم ۵ برابر زمان دوره فرصت مطالعاتی قبلی از اتمام آن دوره گذشته باشد. مدت استفاده از مرخصی بدون حقوق نیز به این مدت اضافه میشود.
در موارد بسیار خاص با تشخیص هیئت رئیسه در خصوص اینکه عضو هیئت علمی از تجربه کافی در صنعت یا جامعه برخوردار است یا در رشتههایی که امکان فرصت مطالعاتی فراهم نباشد موسسه شرایط جایگزین تعیین و اجرا میکند.
مدت دوره فرصت مطالعاتی در شرایط پارهوقت بر اساس میزان حضور عضو هیئت علمی در واحد عملیاتی محاسبه میشود.
عضو هیئت علمی در طول دوره از حمایتها و تسهیلات واحد عملیاتی متبوع بهرهمند میشود.
موسسهها به صلاحدید در مدت فرصت مطالعاتی برای گسترش دورهها از عضو هیئت علمی خود پشتیبانی مالی میکنند.