۲۱ شهريور ۱۳۹۷ ۱۵:۳۴
آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی

مسئولان و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی در آستانه آغاز ماه مهر و حضور دانشجویان در دانشگاه آخرین تلاش‌ها را برای آماده‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی برای ترم جدید انجام می‌دهند.

به گزارش عطنا، امسال همه به مانند سال‌های گذشته با پایان تعطیلات تابستانی، سال تحصیلی جدید با حضور دانشجویان قدیمی و نو ورودی از گوشه گوشه شهرهای دور و نزدیک ایران که به دلایل مختلف در خوابگاه‌ها اسکان می‌یابند، آغاز می‌شود.

معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان متصدی امور خوابگاه‌های دانشجویی از مدت‌ها قبل اقدام به نوسازی، بازسازی و زیباسازی خانه‌های دانشجویی دختران  و پسران کرده است.

همچنین مسئولان دانشگاه در ساعات مختلف از روند فعالیت‌های عمرانی و آماده‌سازی از نزدیک بازدید کردند.

گفتی است ۲۴ شهریور خوابگاه‌های دانشگاه علامه برای اسکان دانشجویان بازگشایی می‌شوند که از هم‌اکنون دانشجویان واجد شرایط می‌توانند جهت رزرو اتاق به سامانه اتوماسیون خوابگاه‌ها مراجعه کنند.

در ادامه گوشه‌هایی از آخرین روزهای این فعالیت‌ها را می‌بینم.

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی و علی اکبریان میمند-عطنا