honarii
دکتر حبیب هنری، رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی با حکم وزیر علوم، عضو کمیته ملی «ورزش و تربیت بدنی» وابسته به سازمان یونسکو شد.

به گزارش عطنا، دکتر حبیب هنری، رئیس دانشگاه تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی، با حکمی از سوی دکتر فرهادی، به عضویت کمیته ملی «ورزش و تربیت بدنی» وابسته به سازمان یونسکو درآمد.

مشروح حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حبیب هنری،

احتراما با توجه به سوابق ارزنده آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جنابعالی، به موجب این حکم به عضویت کمیته ملی «ورزش و تربیت بدنی» وابسته به کمیسیون ملی یونسکو، منسوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداموند متعال، در جهت تحقق اهداف کمیته مزبور، به ویژه در زمینه هماهنگی و گسترش تعامل با نهادهای ملی ـ بین‌المللی از جمله سازمان آموزشی علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) و شناخت و معرفی توانایی‌ها و توسعه و بکارگیری ظرفیت‌های کشور، به منظور مشارکت در تدوین و اجرای سیاست ها و برنامه های مرتبط با کمیته ملی «ورزش و تربیت بدنی» در سطوح ملی و بین‌المللی متناسب با اهداف جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید.

دکتر محمد فرهادی

وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس کمیسیون ملی یونسکو