دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی در خاور میانه، همواره در تلاش برای ارتقاء سطح علمی خود و دانشجویان بوده است. از آنجایی که دانشکده­ ی ادبیات فارسی و زبان­های خارجی از اساسی­ ترین و با سابقه ترین دانشکده ­های این دانشگاه است، هیچ گاه برنامه هایی با رویکرد بین­ المللی از نظر مسئولان دانشکده دور نبوده است.
سازمان بین ­المللی دانشجوگردان آیسک (
AIESEC) به عنوان بستری مناسب و مطرح در جهان، یکی از مراکزی است که می­‌تواند بیش از پیش مورد نظر دانشگاه علامه طباطبایی برای همکاری ­های بین­ المللی باشد. در ادامه به معرفی اجمالی این سازمان بین­ المللی دانشجو گردان می‌­پردازیم.

AIESEC_Blue_Logo2

آیسک چیست؟

آیسک سازمانی بین المللی، غیر سیاسی، مستقل و غیر انتفاعی است که توسط دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان مراکز آموزش عالی اداره می شود. این سازمان بزرگترین سازمان جهانی است که به طور کامل توسط دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان اداره شده و بهترین انتخاب برای نسل جوان است تا توانایی های مدیریتی و راهبری خود را به منظور ایجاد تحولات مثبت در جامعه کشف نموده و توسعه دهند. اعضای آیسک علاقمند به موضوعات راهبری، مدیریت و معضلات جهانی هستند.

ماموریت آیسک

بستر بین المللی آیسک و تجربه ای که برای دانشجویان فراهم می آورد، ایشان را قادر می سازد تا با کشف و توسعه توانایی های بالقوه خود، تاثیری مثبت بر جوامع بگذارند.

برنامه های آیسک برای دانشجویان و سازمان ها

مخاطبان آیسک، طیف گسترده ای از دانشجویان، سازمان ها و شرکت ها، موسسات و دانشگاه ها را شامل می شود؛ لیکندانشجویان به عنوان ذی نفعان اصلی، در محوریت برنامه ها و فرصت های آیسک قرار می گیرند.

به طور کلی آیسک 3 برنامه اصلی ارائه می کند:

.1 کارآفرین اجتماعی

Capture

.2 کارآموزی داوطلبانه بین المللی

Capture.JPG1

.3 کارآموزی حرفه ای تخصصی بین المللی

Capture.JPG2

مزایای آیسک برای دانشگاه و دانشجویان

مزایای آیسک برای دانشجویان

•  امکان برخورداری از پیشینه ی شغلی همراه و همگام با آموزش دانشگاهی

•  ایجاد آمادگی فردی، حرفه ای و مهارتی لازم برای حضور در محیط های کاری در سازمان ها و شرکت های

داخلی و خارجی

•  پیدا کردن طرح و برنامه فردی و حرفه ای برای آینده نزدیک و دور

•  به دست آوردن مهارت های حرفه ای و فردی مانند مهارت های اجرایی و مدیریت پروژه، زبان های خارجی،کار تیمی، راهبری و مدیریت تیمی و سازمانی، مهارت های ارائه، فروش و ارتباط موثر، دید اقتصادی مالی و جهانی، بازاریابی و...

•  ارتباط یافتن با شبکه ای بین المللی از افراد متخصص و پیشرو در سرتاسر دنیا

مزایای آیسک برای دانشگاه ها

•  بهبود کارنامه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی و شغلی دانشگاه

•  ایجاد محیط بین المللی و اتصال به 2933 دانشگاه فعال در شبکه آیسک

•  شناخته شدن توسط شبکه استعدادهای آیسک و امکان جذب دانشجوی بین المللی و بهبود رتبه جهانی

حمیدرضا
18/10/1394 - 15:06
با سلام.
خیلی جالب بود؛ ولی یه سوال! میشه بگید دانشگاه علامه در چه سطحی می‌خواد همکاری و فعالیت داشته باشه؟ از همکاری دانشگاه با این سازمان میشه بیشتر توضیح یا گزارشی بدید؟?