تولید-دانش-فنی

پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست علمی و تخصصی تولید دانش و نظام رتبه بندی دانشگاه ها را  ۱۲ اسفند ماه برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، این نشست تخصصی به دبیری حسین عبداللهی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و  با هدف بررسی تحلیل و بررسی انتقادی وضعیت در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه برگزار خواهد شد.

در این نشست عبدالرحیم نوه ابراهیم مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی وزارت علوم، عباس بازرگان استاد دانشگاه تهران، محمدامین قانعی راد استاد و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، حمیدرضا آراسته استاد دانشگاه خوارزمی، علی خورسندی و محمدعلی نعمتی اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی تخصصی حضور خواهند داشت.

این نشست علمی ۱۲ اسفند  از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار می شود.

tolid-danesh