عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی درخصوص تاثیر نفت بر نرخ ارز، گفت: در ایران سیستم شفافی در تعیین نرخ ارز نداریم این درحالی‌ست که از یک طرف تقاضای ارز و از طرف دیگر عرضه ارز وجود دارد که در تقاضای ارز خود دولت نیز تعیین کننده است.

3942452_637
عبدالله امینی با بیان اینکه کاهش قیمت نفت بستگی به روابط کشورها دارد، یادآورشد: اگر روابط سیاسی بین کشورها خوب باشد قیمت نفت پایین می‌آید درغیر این‌صورت قیمت نفت افزایش می‌یابد. امینی در پاسخ به این پرسش که رفع تحریم‌ها، حجم سرمایه‌گذاری خارجی در اقتصاد بخصوص در بخش نفت و گاز را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: سرمایه‌گذار خارجی در هر بخشی سرمایه‌گذاری نمی‌کند چرا که آینده تورم مشخص نیست. به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علامه، تنها حوزه‌ای که تضمین لازم را دارد بخش نفت است، چرا که شرایط قراردادهای خاص خود را دارد و همچنین سرمایه گذاری دراین حوزه بیش از سایر حوزه ها است.

* :