دکتر حسین سلیمی طی حکمی دکتر سید مجتبی محمودزاده را به عنوان مدیرامور فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی منصوب کرد.

به گزارش عطنا، مراسم تودیع و معارفه مدیران جدید و قدیم امور فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی در پایان جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

3

در این مراسم ضمن تقدیر از مهدی علوی مدیر قبلی امور فرهنگی دانشگاه، آقای محمود زاده به جای وی معرفی شدند.

محمودزاده دارای دکتری مدیریت بازرگانی  گرایش رفتار سازمانی و منابع انسانی از دانشگاه علامه طباطبائی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی با گرایش تشکیلات و روشها از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسی مدیریت دولتی از پردیس قم دانشگاه تهران است.

محمودزاده استادیار دانشکده مدیریّت و حسابداری دانشگاه علّامه طباطبائی، عضو پیوسته گروه مدیریّت جهانگردی و عضو وابسته گروه مدیریّت بازرگانی این دانشکده‌ هستند. وی که دارای مدرک دکتریِ مدیریت بازرگانی با گرایش رفتارسازمانی و منابع انسانی از دانشگاه علامه طباطبائی است، در حوزه‌هایی چون مدیریت رفتار سازمانی، مدیریت منابع انسانی، روش‌تحقیق در مدیریت ، خط‌مشی‌گذاری در صنعت جهانگردی و اقتصاد جهانگردی به تدریس پرداخته اند.