sandogh refah

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی، پیرو تفاهم نامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری با شرکت بیمه ایران، دانشجویان گرامی که تحت پوشش بیمه خدمات درمانی پایه و بیمه تکمیلی نیستند به اطلاع می رساند، معاونت دانشجویی دانشگاه در نظر دارد در راستای فراهم کردن پوشش بیمه‌ای فراگیر و ارتقای سلامت برای کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل که تحت پوشش بیمه نیستند در قالب بیمه رفاه دانش بیمه حوادث دانشجویی- بیمه خدمات درمانی پایه، بیمه تکمیلی درمان دانشجویان با ارائه خدمات بیمه‌ای به شرح زیر فراهم کند.

1.   بیمه حوادث دانشجویان: کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل روزانه، شبانه، نیمه حضوری. پردیس خودگران از تاریخ 94/8/1 لغایت 95/8/1 تحت پوشش بیمه حوادث دانشجویی می‌باشند، در صورت بروز حادثه، مدارک پزشکی را به اداره رفاه دانشجویان با تکمیل فرم پیوست جهت ارسال به شرکت بیمه ایران ارائه نمایید.

2.   بیمه خدمات درمانی پایه: دانشجویانی که از طرف والدین و یا به سبب اشتغال بکار تحت پوشش بیمه خدمات درمانی پایه نمی‌باشند می‌توانند با مراجعه  به سایت www.bimehsalamat.ir بصورت رایگان ثبت نام و پس از دو هفته دفترچه خدمات درمانی خود و افراد تحت تکفل را از پیشخوان دولت دریافت نمایند.

3.   بیمه تکمیلی درمان دانشجویان:دانشجویانی که از طریق سامانه رفاه دانشجویان نسبت به ثبت نام  بیمه تکمیلی درمان برای خود و افراد تحت تکفل برای نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 اقدام نمود‌ه اند؛ می‌توانند با مراجعه به امور دانشجویی دانشکده مربوط تا تاریخ 94/9/30مدارک مورد نیاز را جهت استفاده از مزایای خدمات درمان تکمیلی دانشجویان تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز :

• تکمیل فرمثبت نام بیمه تکمیل درمانی دانشجویان و ارائه به  امور دانشجویی دانشکده مربوط

• کپی کارت دانشجویی و کارت ملی تمام بیمه‌شدگان

• کپی صفحه اول دفترچه درمانی تمامی بیمه‌شدگان

• کپی صفحه اول و دوم شناسنامه برای افراد تحت تکفل (همسر، فرزند، پدر و مادر)

• واریز حق بیمه توسط دانشجوی متقاضی به حساب32102 0985بنام سایر منابع دانشگاه  که ذیل فرم درخواست قید گردیده است

تذکر: داشتن دفترچه بیمه پایه درمان برای بیمه تکمیلی دانشجویان الزامی است.

تاریخ شروع قرارداد از تاریخ 1394/7/1 لغایت 1395/7/1 می باشد.

1.   حق بیمه ماهیانه به ازای هر نفر 160/000 ریال و جمع کل بیمه سالانه آن 1/920/000ریال قابل پرداخت به شماره حساب 098532102  بانک تجارت بنام سایر منابع دانشگاه جهت واریز یکجا به حساب شرکت بیمه ایران.

2.    قرار داد مذکور دوره انتظار ندارد.

3.   حق بیمه بصورت نقدی برای یک سال  تمام گرفته می‌شود و قابل برگشت نمی باشد ( 50 درصد نقد و 50 درصد وام صندوق رفاه دانشجویان.برای دانشجویان روزانه)

4.    مرحله دوم ثبت نام بیمه تکمیلی درمان دانشجویان اول بهمن ماه می‌باشد.

ب-1- حق بیمه دانشجویان:

1-  50 درصد حق بیمه دانشجویان بیمه شده ثبت نامی نیمسال اول سال تحصیلی (مهرماه) که متقاضی بهره­ مندی از وام بیمه دانش صندوق رفاه می­باشند و تقاضای آنها توسط دانشگاه در سیستم اتوماسیون صندوق رفاه ثبت گردیده است، حداکثر تا پایان بهمن ­ماه بصورت یکجا توسط صندوق رفاه در وجه بیمه­ گر واریز خواهد شد. 50 درصد باقیمانده حق بیمه در هنگام ثبت نام، به صورت یکجا از دانشجویان دریافت و حداکثر ظرف مدت یکماه پس از انعقاد قرارداد، توسط بیمه­ گذار در وجه بیمه­ گر واریز خواهد شد.

2-  50 درصد حق بیمه دانشجویان بیمه شده ثبت نامی نیمسال دوم سال تحصیلی (بهمن ماه) که متقاضی بهره ­مندی از وام بیمه دانش صندوق رفاه می­باشند و تقاضای آنها توسط دانشگاه در سیستم اتوماسیون صندوق رفاه ثبت گردیده است، حداکثر تا پایان خرداد ماه بصورت یکجا توسط صندوق رفاه در وجه بیمه­ گر واریز خواهد شد.50 درصد باقیمانده حق بیمه در هنگام ثبت نام، به صورت یکجا از دانشجویان دریافت و حداکثر ظرف مدت یکماه پس از انعقاد قرارداد، توسط بیمه­ گذار در وجه بیمه ­گر واریز خواهد شد.

3-  دانشجویانی که متقاضی وام بیمه دانش نیستند، حق بیمه خود را در هنگام ثبت نام پرداخت خواهند نمود و همزمان با ارسال اسامی بیمه ­شدگان (حداکثر ظرف مدت یکماه پس از انعقاد قرارداد) توسط بیمه­ گذار در وجه بیمه­ گر واریز خواهد شد.

از دانشجویان عزیزی که از طریق سامانه رفاه دانشجویان در ابتدای ترم ثبت نام نموده اند، خواهشمنداست جهت بهره مندی از مزایای بیمه تکمیلی رفاه دانش ، مدارک خواسته شده در متن نامه را در اسرع وقت به امور دانشجویی دانشکده ها تحویل فرمایند.

فرم درخواست بیمه تکمیلی

فرم رسید هزینه اعلام خسارت بیمه تکمیلی دانشجویان