IMG_2262

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، اولين محفل شعر كانون شعر و ادب با حضور مهمانان و شاعرانی نظیر رحیم رسولی، رضا کاظمی، ساییر هاکا و سید سعید صاحب علم ظهر شنبه 18 مهر در سالن شهيد بهشتي دانشكده حقوق دانشگاه علامه برگزار شد.
اين محفل به دلیل حضور شاعراني كه در سال هاي قبل در دانشگاه علامه طباطبائي درس خوانده بودند متفاوت با ديگر محافل بود.
سعيد ستوده یکی از مهمانان حاضر در محفل كه از دانشجويان مشاوره دانشگاه علامه طباطبائي بود با گفتن خاطرات و تفاوت هاي مديريتي در زمان تحصیل خود و اكنون، از مدیریت جدید دانشگاه قدردانی کرد و گفت: با شعر خواني دانشجويان نشان داده شد كه دانشجويان دانشگاه چقدر به ادبيات و شعر خواني  علاقه مند هستند.
حضور مهدی علوی مدیر فرهنگی دانشگاه نیز زینت بخش محفل امروز بود. در پایان مراسم هدایایی به رسم یاد بود به مهمانان اهدا شد.

IMG_2277 IMG_2332 IMG_2344 IMG_2362 IMG_2472 IMG_2657 IMG_2700