۲۱ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵

Kargah khoshnevisi moosighi sofal (1)

نمایشگاه و کارگاه آموزش خوشنویسی و سفال‌گری با هدف آشنایی فارسی‌آموزان خارجی با هنر ایرانی، در خوابگاه سلامت دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، پس از استقبال فارسی‌آموزان خارجی از نمایشگاه آثار خوشنویسی و سفال ایرانی، کارگاه آموزشی در محل اسکان این دانشجویان برگزار شد.

در این نمایشگاه، ضمن ارائه آثاری از هنر خوشنویسی و سفال‌گری ایرانی، از جمله سیاه‌قلم، مینیاتور، تشعیر و تذهیب، کارگاهی برای آموزش خوشنویسی به فارسی‌آموزان خارجی برپا شد.

در مدت سه روز برگزاری این نمایشگاه، فارسی‌آموزان ضمن بازدید از آثار نگارگری عطاالله افتخاری، در کنار این استاد به مشق خوشنویسی پرداختند.

همچنین مطابق اعلام مسئولان دوره دانش‌افزایی، در صورت استقبال فارسی‌آموزان،کارگاه آموزشی خوشنویسی در روزهای آینده نیز برگزار خواهد شود.

لازم به ذکر است هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و با همکاری و میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.

گزارش تصویری کارگاه‌ها را در زیر ببینید.

علی رفیعی
Iran (Islamic Republic of)
15/07/1400 - 01:57
0