oloum ertebatat

رویا معتمدنژاد عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و فرزند استاد کاظم معتمدنژاد طی پیامی از زحمات و پیگیری ریاست دانشگاه علامه طباطبائی و همکاران در خصوص استقلال دانشکده علوم ارتباطات تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، وی در این پیام با اشاره به آرزوی زنده یاد دکتر معتمدنژاد مبنی بر استقلال دانشکده علوم ارتباطات، تحقق این خواسته را آرزوی دیرینه پدر خود اعلام کرد.

دکتر کاظم معتمدنژاد پدر علوم ارتباطات ایران و استاد فقید دانشگاه علامه طباطبائی از پیشگامان تاسیس این رشته در ایران بود که در آذر 92 در تهران دار فانی را وداع گفت.

گفتنی است دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی پیش از این در ساختمانی مشترک با دانشکده علوم اجتماعی در سه راه ضرابخانه مستقر و عملاً به لحاظ تشکیلاتی و اداری وابسته به دانشکده علوم اجتماعی بود که در تابستان جاری به ساختمان سابق دانشکده روانشناسی واقع در پردیس دهکده المپیک منتقل شد.